Partea a II-a – Ia decizia potrivită pentru tine

Ai fost înșelată și nu știi ce să faci mai departe?
Sentimente contradictorii apar în inima ta. Încă îl mai iubești, simți că nu poți trăi fără el, ai vrea să vă creșteți copiii împreună.
Totuși, trădarea doare, iar tu ți-ai pierdut încrederea în el. Mai bine pui capăt aici. Lumea ta, așa cum o știai s-a prăbușit. Mai poate fi, vreodată, ceea ce a fost? Mai avem, vreo șansă, împreună?

Iată care este sfatul meu, pentru a scăpa de aceste sentimente contradictorii: analizează-ți relația și sentimentele!
Ai îndurat, ani întregi de nefericire, de umilințe, abuz din partea partenerului?
Te-ai simțit singură și neînțeleasă?
Pur și simplu nu-ți mai iubești partenerul, iubirea voastră murise de mult și doar obișnuința vă mai ținea împreună?
Dacă răspunsul tău e ,,da” la aceste întrebări, e momentul să închei aici povestea voastră. Infidelitatea este doar picătura care a umplut paharul.
Dar dacă:
– îți iubești partenerul, deși nu ai mai avut timp sau nu ai știut cum să-i arăți acest lucru,
– aveți obiective comune, vă place să petreceți timp unul cu celălalt,
– ești dispusă să lupți pentru a readuce armonia în cuplu,
atunci e cazul să-ți sufleci mânecile și să dai tot ce poți pentru a avea familia la care ai visat dintotdeauna.
Știi de ce? Pentru că nu a plecat, pentru că e încă lângă tine și vrea să-l ierți. Pentru că nici el nu poate trăi fără tine. Marea voastră problemă a fost incapacitatea de a comunica, de a cere sau de a oferi în felul în care are celălalt nevoie. Ați fost ca doi copii care ați crezut că, odată ce ați tras lozul câștigător, în iubire, vă puteți relaxa.
Nu a fost destul, întotdeauna e nevoie de muncă pentru a întreține grădina iubirii. Și chiar dacă e plină de buruienile trădării, poți s-o faci din nou, să înflorească! Poți să-ți salvezi relația, să-ți înflorești iubirea.
Dar cum o să fac asta, cum să mai am încredere în el?
Ei bine, fii pe fază, nu uita clopoțelul de notificări și vei afla ce trebuie să faci pentru a-ți salva căsnicia și a aduce armonia în relația ta de cuplu. Te voi învăța, în materialul următor, exact ce ai de făcut, pentru a-ți salva căsnicia și a avea o relație fericită.