BONUS – 5 Secrete pentru a-ți recuceri partenerul

 

Înscrie-te la cursul Cum să îți refaci relația după o infidelitate:

Curs psihoterapeutic – Cum să îți refaci relația după o infidelitate

1. Atâta timp cât soțul tău vrea să rămână lângă tine, încă se mai simte legat emoțional, iar emoțiile sunt poarta ta secretă către inima lui. O știau toate curtezanele marilor regi și astfel le-au stăpânit inimile și mințile.
Să-i oferi ceea ce are nevoie orice bărbat și ceea ce credea că va găsi la alta: laudă-l pentru tot ceea are și face valoros (fără a minți, fii sinceră, pentru că de aceea ești alături de el, pentru calitățile lui), ascultă-l, vorbește-i, arată-i cât de important este pentru tine. Fii femeia fără de care nu poate trăi.

2. O să-ți spun un secret care va reaprinde pasiunea în viața voastră intimă. Privește-l în ochi, ori de câte ori vorbiți și transmite-i, doar cu gândul ,,ești minunat, îmi ești atât de drag” . Privindu-l 7 secunde în ochi, nu mai mult, iar aceste gânduri ajung la el și se va deschide către dragostea ta.

3. Despre ce să nu faci! Nu te umili, arată iubirea ta, disponibilitatea, dar nu arăta disperare, nu cerși dragoste. Redevino femeia sigură pe ea, seducătoare și plină de încredere, de care s-a îndrăgostit cândva.

4. Fă din casa ta, un cuib protector, un spațiu în care să se simtă atât de mine, încât să vrea să se întoarcă la tine ca la un izvor cu apă bună (e un secret pe care-l știu de la bunica). Femeia este stăpâna casei, a cuibului.. izvorul de iubire la care tânjește mereu bărbatul..

5. Întoarce-te la tine, la nevoile tale, la visurile tale. Fă ceea ce-ți place. Investește în tine, ieși în lume, urmărește-ți obiectivele, devino independentă. Asta te va face irezistibilă în ochii lui.

Mai multe astfel de secrete vei găsi în cursul psihoterapeutic:

Cum să-ți refaci relația după o infidelitate!

În 15 materiale video și un ghid psihoterapeutic găsești soluții practice la problemele cu care te confrunți în relația ta de cuplu.

Ceea ce afli te va ajuta să îmbunătățești orice relație de cuplu, chiar și una în care nu ai fost înșelată.

Tu decizi când e cazul să investești în tine și-n relația ta!